Weblijn
Image default
Bedrijven

Printers van topkwaliteit

Wist u dat QR codes in de jaren 90 al bedacht zijn, alleen nu pas echt populair worden? Dit komt omdat de codes vroeger gebruikt werden om informatie te kunnen lezen over producten waar niet veel informatie achter hoefde te zitten. De zogenaamde Quick Read codes, wat staat voor “snel lezen” werden dus puur gebruikt om wat informatie over producten te kunnen verwerken. Tegenwoordig gebruiken wij de QR code voor veel andere dingen, waaronder marketing of promotie. Het is namelijk mogelijk om je eigen QR code bijvoorbeeld op een verpakking of iets dergelijks af te drukken zodat dat te scannen is door de consument. Ook kunt u bijvoorbeeld een QR code op uw visitekaartje afdrukken zodat mensen gelijk uw contactinformatie in hun telefoon op kunnen slaan of naar uw website worden doorgestuurd. Een andere toepassing voor een QR code is het bieden van informatie over een product waarbij dat nodig is, zoals eten of drinken.

U kunt gemakkelijk en bovendien ook gratis uw eigen QR code aanmaken. Het probleem is alleen, hoe krijgt u dit op uw product? Een QR code printer is in dat geval precies waar u naar op zoek bent. Met zo’n luxe codeer printer kunt u op verschillende ondergronden en materialen uw eigen QR code printen. Gaaf he? 

Als u nog verder op zoek bent dan alleen het printen van QR codes, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen naar verschillende kabel printers. Zo’n kabel printer print namelijk op ontzettend hoge kwaliteit op veel verschillende print ondergronden en is heel handig, omdat de inktfles vrijwel altijd vervangen kan worden, dus ook tijdens het printen zelf! Zo heeft u dus nooit last van inkt die op is een een print die slechts half af is. Ook is zo’n printer erg zuinig, want het gemiddelde verbruik ligt erg laag.

Printers van topkwaliteit