post

Refurbished computers van deze specialist zijn de ideale computers voor studenten

Een goede computer is tegenwoordig onmisbaar. Of u nu een voorkeur heeft voor een thuiscomputer of een laptop die u overal mee naartoe kunt nemen, u heeft een van beiden nodig. Het is simpelweg niet meer te doen om niet online te zijn, omdat er zoveel zaken via de computer geregeld worden. Vaak is een computer of laptop echter nogal duur. Daarom is het verstandig om eens te kijken naar het aanbod van een specialist in refurbished computers. Dit soort computers wordt steeds populairder vanwege het enorme prijsverschil met een nieuwe computer. Nu is de vraag: waar koopt u een van deze refurbished computers? Laptops4All is een bedrijf dat u in deze behoefte voorziet. Zij kijken iedere computer namelijk op grondige wijze na, zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve computer die nog lang meegaat.

Betaalbare laptops die aan alle eisen van scholen voldoen

De refurbished computers van Laptops4All zijn bijvoorbeeld afkomstig van bedrijven die ze na ongeveer twee jaar al hebben afgeschreven, zonder dat hier een reden voor is. Deze computers zijn voornamelijk erg populair bij studenten. Reden hiervoor is uiteraard het prijskaartje. Een nieuwe studentenlaptop kopen is vaak een dure investering voor jongeren. Een refurbished laptop voldoet nog steeds aan alle eisen van onderwijsinstellingen en is daarom een betaalbaar alternatief. Wat voor veel studenten een extra pluspunt is, is dat een refurbished computer tegen een stootje kan. Dat is wel zo handig bij een studentenlaptop die vaak onderweg is!

Bekijk het ruime assortiment online of in de winkel

Wanneer u een studentenlaptop wilt kopen, heeft u de keuze uit diverse merken bij Laptops4All. Heeft u een voorkeur voor Apple, of wilt u toch liever een laptop van Dell, Toshiba of Lenovo? Het aanbod aan refurbished computers is erg ruim en divers bij deze specialist. Bekijk hun volledige assortiment op de website en ontdek de voordelen van iedere laptop. Indien gewenst kunt u de computers ook met eigen ogen aanschouwen in de winkel van dit bedrijf in Loosdrecht. Hier ontvangt u tevens advies op maat van een van de experts, zodat u zeker weet dat u de juiste studentenlaptop aanschaft.

post

Behoud van eigen rechten over licentiebeheer

Als u ervoor kiest om het licentiebeheer voor uw onderneming uit handen te geven, dan kunt u kiezen voor OnnIT. Dit bedrijf adviseert al jaren op gebied van ICT aan een groot aantal branches en biedt u gespecialiseerde kennis in de vorm van diverse diensten. U kunt laten informeren over uw licentiepositie door een onafhankelijk onderzoek te laten uitvoeren of u kunt ICT-advies inwinnen over de juiste vorm van werken in een cloud. Alles dient uiteraard conform de huidige wetgeving te verlopen, zodat u voorkomt dat onbevoegde derden toegang krijgen tot de gegevens van uw dienstverlening. Met hedendaagse privacywetten is het zeker geen overbodige luxe om alles zorgvuldig te laten controleren en te voldoen aan legaal licentiebeheer.

Licentiebeheer uitbesteden

Als u ervoor kiest om het beheer van uw licenties uit te besteden, dan behoud u uiteraard de rechten hierop. U wordt bijgestaan in het beheer van de licenties, zodat deze kloppen en compliant zijn aan de juiste regelgeving. U krijgt inzicht in uw positie en of alles juist is afgehandeld en wordt tevens geadviseerd bij de aanschaf van toekomstige nieuwe licenties voor soft- of hardware die u voor uw onderneming of bedrijf behoeft en wilt inzetten om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. U kunt hierbij rekenen op onafhankelijk ICT-advies, zodat de juiste software of hardware gekozen kan worden, dat volledig in compliance is met de wetgeving. Zo vermijdt u dat onbevoegde derden toegang kunnen krijgen of dat u zelf over software beschikt, waar u eigenlijk geen rechten toe hebt.

Ontvang advies in licentiebeheer

Voor een upgrade of vervanging van uw huidige infrastructuur, is het nodig om inzicht te hebben in de technische eisen en het kostenplaatje. Het kan een ware uitdaging zijn om de juiste softwarecontracten te kiezen. Een fout is hierin snel gemaakt, maar dit wilt u uiteraard vermijden. Door onafhankelijk ICT-advies in te winnen bij OnnIT, kunt u snel ontdekken welke software voor uw onderneming bijdraagt aan daadwerkelijke verbetering. Als u het licentiebeheer uit handen geeft aan OnnIT worden deze zorgen en lasten voor u weggenomen en kunt u snel en effectief overstappen op juist afgestemde software om uw dienstverlening mee te versterken.

post

Hoe IPaaS en een API platform uw bedrijf verder kunnen helpen

Misschien vraagt u zichzelf af: wat kunnen IPaaS en een API platform voor mij en mijn bedrijf betekenen? Er is geen beter moment om uzelf deze vraag te stellen, want de kracht van API’s wordt meer dan ooit duidelijk tegenwoordig. Alhoewel API’s al jaren bestaan, is het pas echt groot geworden door de vroegere Twitter API. Hierdoor zagen vele mensen ineens hoe krachtig data kan zijn. Data kan ons namelijk een hoop vertellen. Om Twitter nog maar eens als voorbeeld aan te halen, zou het ons kunnen vertellen wat mensen interessant vinden. Maar het kan ons ook vertellen hoe mensen reageren op bijzondere gebeurtenissen. Wanneer klanten applicaties op uw website gebruiken, kan er ook data gegenereerd worden middels een API. Ook deze data kunt u analyseren en gebruiken om services te verbeteren.

Het nut van een slim opgezet API platform

Natuurlijk wilt u uw bedrijf blijven verbeteren. Dit levert meer klanten op, houdt ze tevens meer tevreden en aan het einde van de rit zal uw omzet hoger zijn. Data die vergaard wordt door verscheidene API’s kan hier een belangrijke rol in spelen. Om de stroom van data te optimaliseren, is een slim opgezet en toegankelijk API platform (voor zowel uw ontwikkelaars als externe ontwikkelaars) met IPaaS mogelijkheden een aanrader. Dat een goed API platform helpt, snapt u waarschijnlijk meteen. Maar met IPaaS bent u misschien nog niet zo bekend. Ook dit kan van groot nut zijn. IPaaS staat voor Integrated Platform as a Service en voegt Cloud mogelijkheden toe. Zo kunt u altijd en overal bij uw data om er mee aan de slag te gaan, met als enige voorwaarde dat een internetverbinding aanwezig is.

Kies voor deze specialist

Als er één specialist is op het gebied van API platformen en IPaaS, dan is het Datacon. Zij hebben al vele bedrijven geholpen om de volledige potentie uit hun eigen data te halen. Klinkt dit u ook als muziek in de oren? Neem eens een kijkje op hun website.

post

Een refurbished laptop is een milieuvriendelijke keus

Wilt u een nieuwe laptop kopen en bent u de mogelijkheden voor u op een rijtje aan het zetten? Denkt u dan ook eens een refurbished laptop. Deze laptops zijn gecontroleerd, gerenoveerd en schoongemaakt. Ze werken dus nog zo goed als nieuw, ondanks het feit dat ze al een keer zijn gebruikt. Bovendien zijn lang niet alle laptops gebruikt. De laptops worden om verschillende redenen retour gestuurd. Dit kan zijn door een overschot, een inruilprogramma voor dat specifieke model of een technisch defect. Wat de reden voor retour ook is, u bent altijd verzekerd van een goed werkende laptop. Bovendien is het ook nog eens beter voor het milieu om een refurbished laptop te kopen. Op deze manier zorgt u ervoor dat goed functionerende elektronische apparatuur niet voor niets is vervaardigd. Dit soort apparatuur eist een hoge tol van het milieu. Ook dit is een goede reden om te gaan voor een refurbished laptop.

Waar koop ik een betrouwbare refurbished laptop?

Natuurlijk wilt u wel verzekerd zijn van een laptop van hoge kwaliteit. Bekijkt u daarom de website van Mr-at, uw betrouwbare partner als het gaat om refurbished laptops. Mr.@ Online Computershop B.V. is in 1998 opgericht door de Global IT Trade Group B.V. Door de stijgende vraag naar oplossingen voor het afvalprobleem, zijn bedrijven verplicht om hun oude systemen op milieuvriendelijke wijze af te voeren. Nadat een laptop is schoongemaakt en getest, is deze klaar om weer in gebruik genomen te worden.

Ontvang meer informatie over de mogelijkheden

Bent u benieuwd geraakt naar de mogelijkheden als het gaat om een refurbished laptop? Bekijk dan de website van Mr-at en win meer informatie in. Ook is het mogelijk om in contact te komen met een van de deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de opties die u heeft als het gaat om een laptop kopen.

post

Tweedehands wasmachine kopen? Waar moet je op letten?

Waar moet je nou op letten bij het kopen van een tweedehands wasmachine? WGS Witgoed geef je graag een aantal tips!

Een gebruikte wasmachine lijkt gevoelsmatig misschien niet zo fijn als een gloednieuwe, maar kan een goede optie zijn voor mensen die budget gebonden zijn. Hoeveel zeggen er wel niet dat het kiezen van een tweedehands wasmachine een geweldige manier is om een paar Euro uit te sparen. Meestal is het idee van “tweedehands” vaak dat we denken dat er risico’s of nadelen aan kleven. Niets is minder waar, het betekent gewoon een goede optie die het overwegen zeker meer dan waard is. Er zijn enkele punten die we in acht moeten nemen voor het aanschaffen van een gebruikte wasmachine, wanneer er gezocht wordt naar de “perfecte” tweedehands wasmachine om te kopen.

 

1. Let op de trommelcapaciteit.

Of dit nu een nieuwe of gebruikte machine betreft, dit is het eerste wat overwogen moet worden: Wat is de capaciteit van de trommel? De grootte van de trommel capaciteit hangt af van hoe vaak en handig is het de machine te gebruiken en hoeveel leden het gezin heeft. Het voordeel van een machine met grote trommelinhoud is dat deze minder gebruikt hoeft te worden. Wat leidt tot het besparen van water en elektriciteit. Wasmachines variëren met een trommelinhoud van 3 kg tot 9 kg, maar de gemiddelde optimale capaciteit komt neer op 7 kg, wat geldt voor de meeste gezinnen.

2. Welk merk moet het worden?

Zodra we eruit zijn over de juiste trommelinhoud, is de volgende overpeinzing, welk merk gaan we kiezen?. Er zullen altijd merken zijn die beter zijn dan andere, als het gaat om betrouwbaarheid. Bij het kopen van gebruikte elektrische apparaten kan dat lastig zijn en moeten we extra alert zijn. Kijk eerst of de gebruikte machine een gerenommeerd merk is, deze zal duurzamer zijn dan onbekende merken. Dit is een belangrijke overweging bij het aanschaffen van een gebruikte wasmachine.

3. Welk jaar is de wasmachine gefabriceerd?

We weten allemaal dat de efficiëntie van apparaten in de loop van de tijd afneemt. Dit is waarom we het bouwjaar van het apparaat willen weten. Volgens schattingen is het maar beter om niet te investeren in een apparaat dat meer dan 5 jaar oud is, dit om aankomende kosten te voorkomen. Het is verstandig om te kiezen voor een apparaat van niet meer dan 2-3 jaar oud.

4. Bovenlader of voorlader?

Een wasmachine met bovenlader is zoals de naam het al zegt een machine waar we de kleding aan de bovenkant van de machine erin doen, terwijl een voorlader een deurtje of verticale wand aan de voorzijde heeft om de kleding te laden. Bovenladers zijn gewilde machines, en wel hierom:

  • Minder onderhoudsproblemen,
  • Hoge efficiëntie,
  • Gemakkelijk te repareren,
  • Verhoudingsgewijs goedkoper.

Het is wel verstandig om te kiezen voor een voorlader als er minder te wassen is, omdat deze iets energiezuiniger zijn dan hun tegenhanger.

5. Ga in zee met een bedrijf dat ervaring heeft met tweedehands wasmachines.

Bij ons van wgswitgoed.nl zullen al dit soort controlepunten al zijn doorgenomen voor er ook maar één wasmachine de deur uitgaat. Bovendien verkopen we bekende merken zoals Miele, Bosch, Siemens en AEG. Dit zijn volledig geteste en tot in de puntjes nagekeken wasmachines, waar we een garantie op geven van 6 maanden. We leveren tweedehands wasmachines voor een aantrekkelijke prijs binnen uw budget met gratis bezorging. WGS Witgoed staat voor betaalbare zekerheid.

post

Glasvezel is sneller dan het licht

Bijna wel elke dag wordt er gewerkt aan het verbeteren van de snelheid van internet en de stabiliteit ervan. Internet is een ontzettend belangrijke dienst tegenwoordig door de grote belangen die wij op privé en zakelijk vlak hierbij hebben. Er zijn zoveel mensen die gebruik maken van internet en daarom is het zo belangrijk om de ontwikkeling door te zetten en te blijven doorgaan met het verbeteren van het internet. Glasvezel is een nieuwe uitvinding die zijn oorsprong vindt in Azië en deze techniek kan data heel snel overbrengen, waardoor de internetsnelheid vele malen hoger ligt dan met de normale (koperen) kabel die modems nodig hebben om contact te maken met het internet. Glasvezelbekabeling is dus de nieuwe ontwikkeling en vergroot de internetsnelheden waardoor wij zorgeloos en snel gebruik kunnen maken van het internet op hoge snelheid.

Glasvezel bestaat uit hele dunne, sterke draden die datasignalen veilig en betrouwbaar overbrengen over lange afstanden(internetafstanden) met hoge snelheid. Deze vorm van bekabeling bepaalt de snelheid van het internet en blijft zelfs zich nog dagelijks door ontwikkelen en wordt alleen maar beter in werking. Door het blijven door ontwikkelen van deze techniek weten deskundigen ook nog niet wat de top snelheid is en beweren dat deze bij lange na nog niet behaald is, waardoor dit zeker een techniek voor de toekomst is. Brand-Rex produceert allerlei soorten glasvezel, tevens ook ontwikkelaar van veel soorten glasvezel  en kan op deze manier zorgen voor een snelle verbinding met het internet. De techniek van Brand-Rex wordt ook wel glasvezelblaastechniek genoemd. Dit betekent dat er een aantal buisjes zijn waardoor de glasvezel wordt heen geblazen als het ware. Een erg handige, snelle en effectieve manier om gebruik te maken van glasvezel. Brand-Rex weet zich hiermee te onderscheiden en is daarom een zeer goede aanbieder. Glasvezel is de toekomst van internet en zorgt ervoor dat wij steeds sneller gebruik kunnen maken van het internet. Dit soort kansen doen zich niet vaak voor!

Glasvezel is sneller dan het licht
post

iPhone 5S reparatie

VistaRepair

iPhone 5S reparatie

Deel 3/3

Stap 16

– Gebruik een plastic opener om de rand van de lintkabel van de homeknop los te wrikken van het beeldscherm.
– Begin aan de rechterkant, bij het gebied tussen de gouden contactpunten, en werk vervolgens naar links.
> Het gaan van links naar rechts kan ervoor zorgen dat je lintkabel scheurt, sinds deze erg stevig aan het voorpaneel is vastgeplakt.
> Teveel druk op een van de gouden contactpunten kan ervoor zorgen dat de soldering loslaat en het van de lintkabel schiet.
> Als u problemen heeft met het schuiven van de plastic opener onder de contactpunten, draai de opener dan om en duw tegen de rechterzijde van de contacten om de lijm los te maken. Probeer het hierna opnieuw.

Stap 17

– Verwijder de lintkabel van de homeknop van het beeldscherm.

Stap 18 – Display

– Gebruik een plastic opener om de homeknop los te wrikken uit het beeldscherm.

Stap 19

– Verwijder de homeknop uit het beeldscherm.

Stap 20

– Verwijder de 1,2 mm kruiskopschroeven aan elke kant van het LCD-scherm. Dit zijn er dus vier in totaal.

Stap 21

– Verwijder de twee schroeven waarmee de LCD-beschermplaat is bevestigd aan het display:
> Een 1,4 mm kruiskopschroef
> Een 2,6 mm kruiskopschroef

Stap 22
– Verwijder de LCD-beschermplaat uit het beeldscherm.

Stap 23

– De kale display blijft uiteindelijk over.
> Voor het hermonteren dient u de homeknop, de voorcamera, de ring van de voorcamera lens, de LCD-beschermplaat en het oorstuk over te zetten naar uw nieuwe display.

Om het apparaat weer in elkaar te zetten, volgt u deze instructies in omgekeerde volgorde.

Geen tijd, zin of kunde om uw eigen tablet te repareren?
Surft u dan naar www.vistarepair.nl, als u op zoek bent naar een iPhone 5S reparatie Haarlem.

iPhone 5S reparatie