Weblijn
Image default
Electronica en Computers

Behoud van eigen rechten over licentiebeheer

Als u ervoor kiest om het licentiebeheer voor uw onderneming uit handen te geven, dan kunt u kiezen voor OnnIT. Dit bedrijf adviseert al jaren op gebied van ICT aan een groot aantal branches en biedt u gespecialiseerde kennis in de vorm van diverse diensten. U kunt laten informeren over uw licentiepositie door een onafhankelijk onderzoek te laten uitvoeren of u kunt ICT-advies inwinnen over de juiste vorm van werken in een cloud. Alles dient uiteraard conform de huidige wetgeving te verlopen, zodat u voorkomt dat onbevoegde derden toegang krijgen tot de gegevens van uw dienstverlening. Met hedendaagse privacywetten is het zeker geen overbodige luxe om alles zorgvuldig te laten controleren en te voldoen aan legaal licentiebeheer.

Licentiebeheer uitbesteden

Als u ervoor kiest om het beheer van uw licenties uit te besteden, dan behoud u uiteraard de rechten hierop. U wordt bijgestaan in het beheer van de licenties, zodat deze kloppen en compliant zijn aan de juiste regelgeving. U krijgt inzicht in uw positie en of alles juist is afgehandeld en wordt tevens geadviseerd bij de aanschaf van toekomstige nieuwe licenties voor soft- of hardware die u voor uw onderneming of bedrijf behoeft en wilt inzetten om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. U kunt hierbij rekenen op onafhankelijk ICT-advies, zodat de juiste software of hardware gekozen kan worden, dat volledig in compliance is met de wetgeving. Zo vermijdt u dat onbevoegde derden toegang kunnen krijgen of dat u zelf over software beschikt, waar u eigenlijk geen rechten toe hebt.

Ontvang advies in licentiebeheer

Voor een upgrade of vervanging van uw huidige infrastructuur, is het nodig om inzicht te hebben in de technische eisen en het kostenplaatje. Het kan een ware uitdaging zijn om de juiste softwarecontracten te kiezen. Een fout is hierin snel gemaakt, maar dit wilt u uiteraard vermijden. Door onafhankelijk ICT-advies in te winnen bij OnnIT, kunt u snel ontdekken welke software voor uw onderneming bijdraagt aan daadwerkelijke verbetering. Als u het licentiebeheer uit handen geeft aan OnnIT worden deze zorgen en lasten voor u weggenomen en kunt u snel en effectief overstappen op juist afgestemde software om uw dienstverlening mee te versterken.