Weblijn
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren is vaak zekerder dan beleggen in aandelen

Wilt u uw geld investeren? Dan gaat u natuurlijk niet zomaar voor aandelen. U wilt immers geld verdienen met uw investering en aandelen zijn niet altijd even zeker. Het is begrijpelijk dat u het liefst investeert in een sterk merk, aangezien dat meer zekerheid met zich meebrengt. Daarnaast zijn er uiteraard ook andere mogelijkheden om uw geld te beleggen. U kunt uw geld namelijk ook in vastgoed investeren. Dit is vaak een verstandig besluit, omdat vastgoed erg waardevast is. Door vervolgens het gekochte object te verhuren, ontvangt u maandelijks vaste inkomsten van uw investering. Het enige nadeel is dat u ook opdraait voor het onderhoud aan het pand. Hierbij kunt u wel eens voor vervelende verrassingen komen te staan.

Zorgeloos beleggen in vakantievastgoed dankzij deze expert

Gelukkig is er een zekere manier om in vastgoed te investeren. U kunt namelijk in de vakantiewoningen van Center Parcs Vastgoed investeren. Dit is een werkelijk zorgeloze manier van investeren. Allereerst draait u namelijk niet zelf op voor het onderhoud en hoeft u niet zelf de boekingen te regelen. Dit doet Center Parcs Vastgoed voor u. Daarnaast nemen zij het leegstandsrisico voor hun eigen rekening. Hierdoor ontvangt u per kwartaal de afgesproken huurinkomsten. De bezetting heeft hier geen invloed op. Hierbij heeft u bovendien de keuze tussen twee mogelijkheden: 4,5% gegarandeerde huur of 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet. U bepaalt dus zelf hoe zeker uw investering is.

Profiteer van een vaste opbrengst én een vakantiewoning

De zekerheid is niet het enige voordeel aan investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed. U kunt namelijk in de meeste gevallen ook zelf gebruikmaken van de vakantiewoning waarin u investeert. Zo doet u een zekere investering en heeft u ook de mogelijkheid om zo nu en dan zelf van uw vakantiewoning te genieten. Dat is een echte win-win-situatie! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te beleggen in vastgoed van dit bedrijf? Neem dan contact met hen op. De vriendelijke medewerkers geven u graag meer informatie en beantwoorden al uw vragen.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/