Weblijn
Image default
Vakantie

Maak een onvergetelijke rondreis door Japan of Colombia

Ontdek de eeuwenoude tradities van Japan of geniet van de schitterende natuur van Colombia. Bij Vámonos Travels is dit allemaal mogelijk. U heeft namelijk de mogelijkheid om een rondreis te maken op basis van uw wensen. Deze specialist heeft verschillende rondreizen die ze aan kunnen passen naar uw wensen en behoeften. Alles wordt voor u uit handen genomen, van het regelen van hotels tot de verschillende excursies. U hoeft alleen te genieten tijdens een rondreis door Japan, Colombia of een van de andere steden.

Geniet van de unieke tradities in het land van de ondergaande zon

Heeft u altijd al een keer het land van de ondergaande zon willen bezoeken? Twijfel dan niet en boek uw rondreis door het schitterende Japan. Dit land staat bekend om zijn vele (eeuwenoude) tradities. Er is ontzettend veel te ontdekken tijdens een rondreis door Japan. De verschillende oude tempels, de Geisha’s en natuurlijk niet te vergeten het sumoworstelen. Een van de grootste sporten in het land. Natuurlijk is een rondreis door Japan ook een goed idee als u gek bent op sushi of gefascineerd bent door de Samurai. De combinaties van deze oude tradities en de hypermoderne wereld die gecreëerd is in Tokyo maakt een rondreis door Japan zeker de moeite waard.

Tijdens een rondreis door Colombia hoeft u uzelf nooit te vervelen

Wat dacht u van salsa dansen in Cali en meer alles leren over de indrukwekkende geschiedenis van Medellín? Het mooie Colombia heeft heel veel te bieden. Door een rondreis te maken door Colombia ontdek u de mooiste plekjes. Loop langs de Caraïbische kustlijn of ga op onderzoek uit in de jungle van de Amazone. Dit land staat ook bekend om zijn kleurrijke en bruisende steden. Natuurlijk is de rondreis door Colombia niet compleet zonder dat u meer te weten komt over de historie van Pablo Escobar. Een van de bekendste inwoners van dit land.