Weblijn
Image default
Vakantie

Vakantiehuis Le Marche: voor uw droomvakantie

Bent u het koude winterweer zat en verlangt u naar een zonnige, zomerse vakantie? Heeft u behoefte aan een weekje even helemaal wegdromen bij het zwembad? Dat kan: in een prachtige accommodatie naar uw smaak in de Italiaanse zon. Casa Vacanza biedt vakantiehuizen in alle soorten en maten in het mooie Italiaanse gebied Le Marche. 

Zomerhuis met zwembad

De vakantiehuizen van Casa Vacanza Italia zijn precies zoals u het zich voorstelt in uw dagdromen: landelijke stenen villa’s te midden van een prachtige omgeving, met een zwembad in de tuin. Ziet u zich al wakker worden in uw zomerhuis, de deuren openslaan en het heerlijke weer tegemoet gaan? Na een verfrissende duik in uw privé-zwembad staat de loungeset voor u klaar. De vakantiehuizen in Le Marche zijn geschikt voor alle gezelschappen: gezinnen, koppels, singles of juist een hele familie. De villa’s zijn te huur voor 2 tot 12 personen en kunnen 1 tot 9 slaapkamers hebben. Op de website van Casa Vacanza kunt u een huis zoeken die precies aansluit bij uw wensen: mét of zonder internet, wasmachine, tv, openhaard? U kiest! www.samen-op-vakantie.nl

Het gebied Le Marche

Een vakantiehuis in Le Marche biedt u toegang tot het prachtige landschap dat dit gebied te bieden heeft. Le Marche ligt aan de oostkust van Italië, in het midden van de laars. De heuvelachtige regio huist schattige Italiaanse dorpjes, uitgestrekte wijnvelden en een fantastische hoeveelheid zonnebloemen. Bovendien verblijft u lekker aan de kust. Voor de avonturiers is er ook de mogelijkheid om wandelingen of fietstochten te maken door de bergen.

De beste service

U wilt erg graag op vakantie, maar u heeft geen tijd om alles te regelen? Casa Vacanza Italia geeft advies op maat. U kunt zich telefonisch laten adviseren en uw wensen laten horen. Het team gaat dan aan de slag om voor u de meest passende accommodatie te vinden. Als u zelf via internet een locatie boekt, krijgt u binnen 24 uur bevestiging van uw reservering. Daarnaast kunt u tussen 9 uur ’s ochtends en 21 uur ’s avonds altijd bellen voor vragen. Voor meer informatie, zie onze website www.casa-vacanza-italia.nl. Tot snel!

Vakantiehuis Le Marche: voor uw droomvakantie