Weblijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Dé specialist in tentreparatie en de productie van verandazeilen

Bent u op zoek naar een zeilmakerij die u in kunt schakelen voor tentreparaties en producten, zoals verandazeilen, levert? Zeilmakerij C. Witte werd opgericht in 1910 en is sindsdien actief in de zeilmakerij. De specialist levert producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. Ontdek wat de zeilmakerij voor u kan betekenen!

Een gevarieerd aanbod met diverse soorten zeilen

Zeilmakerij C. Witte produceert verandazeilen op maat, gemaakt van duurzame materialen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de modernste hulpmiddelen en de nieuwste productietechnieken, in combinatie met een authentiek staaltje maat- en handwerk. Met een verandazeil sluit u open gedeeltes van uw terrasoverkapping of veranda eenvoudig af. Zo kunt u ook gedurende de wat koudere maten heerlijk genieten van uw tuin. Of u nu geïnteresseerd bent in een zeil voor uw veranda of speciale zeilen voor vrachtwagens en aanhangers zoekt: Zeilmakerij C. Witte biedt diverse soorten zeilproducten aan. Denk hierbij aan: schuifzeilen, verandazeilen, schaduwdoeken, afdeknetten, spandoeken, hoezen, scheidingsgordijnen en beletteringen. Ook voor een tentreparatie kunt u er terecht.

 

Reparatie aan uw tent

Heeft u reeds een tent in bezit en is deze toe aan reparatie? Ook dan bent u bij Zeilmakerij C. Witte in goede handen: de specialist op het gebied van zeil- en tentreparties. Het is zonde om bij schade direct een nieuwe tent te kopen, wanneer u snel en eenvoudig een tentreparatie regelt. Als tentenmaker heeft de zeilmakerij veel kennis op het gebied van zeilen en tenten in diverse soorten en maten en beschikt deze over een grote en veelzijdige reparatie-afdeling, met een breed arsenaal aan apparatuur.

Neem contact op voor meer informatie

Bij Zeilmakerij C. Witte bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap, een mooie, strakke afwerking van uw zeil, persoonlijke service, snelle levertijden én scherpe prijzen. Wilt u meer weten over de producten of tentreparatie? Of heeft u interesse in meer informatie over de firma zelf? Neem vrijblijvend contact op met de zeilspecialist. De professionals staan voor u klaar en helpen u graag verder. Samen met u vinden zij een juiste oplossing voor uw specifieke situatie.