Weblijn
Image default
Onderwijs

Taaltraining op maat voor expats en bedrijven: Ontdek de unieke aanpak van The Square Mile!

Een exact op de deelnemers afgestemde taaltraining Nederlands zoals basis spreek-, luister- en schrijfvaardigheden Nederlands voor expats? Een cursus Duits voor gevorderden. Opleidingen Frans en Portugees op allerlei niveaus? De taaltrainers van The Square Mile leiden u en uw medewerkers graag op!

Vanzelfsprekend zijn er vele taalscholen in ons land. The Square Mile is een instituut dat zich onderscheidt met maatwerk op 6 gebieden: groepsgrootte, taalniveau, branche, locatie, planning en leerdoelen. Het is aan de klant om aan te geven wat er precies nodig is en de betreffende taaltrainer (de docent) en trainingsmanager (de vaste contactpersoon voor praktische zaken) maken e.e.a. in orde.

Dat de taalopleiding ingericht wordt volgens de wensen van de klant, betekent dat geen enkele cursus bij The Square Mile hetzelfde is. Soms gaat het om een in company spoedcursus Italiaans met de nadruk op financieel jargon. In een ander geval wordt een training Chinees gegeven verspreid over een halfjaar, waarbij de cursisten vanaf hun werkplek (thuis of in het bedrijf) inloggen. Er kan gebruik worden gemaakt van programma’s als Zoom, MS Teams, Hangouts en Webex. Gaat het om een grote groep dan kan het een idee zijn een zaal te huren met zitplekken voor iedereen. The Square Mile heeft hiervoor de beschikking over diverse locaties verspreid over het land.

De taaltrainingen Engels van The Square Mile zijn erg populair. Beginners kiezen voor de basiscursus, oftewel A1. Andere mogelijkheden zijn A2, B1, B2, C1 en C2. Over C2 lezen we op www.thesquaremile.nl: “Deze taaltraining zakelijk Engels is de top of the bill. Deze training past bij u als u de Engelse taal al op een zeer hoog niveau beheerst. U wilt uitblinken in woord en geschrift en geen enkele zakelijke situatie aan toeval overlaten. (…) Geschikt voor mensen voor wie ‘goed’ niet goed genoeg is. (…) “

Dit klinkt als een zeer professionele taalopleiding! Hij duurt 30 tot 40 uur. Er kan gekozen worden voor lessen van 2 of 3 uur die over een periode van 2 tot 16 weken worden gegeven. Indien gewenst, kunnen de bijeenkomsten ’s avonds en / of in het weekend plaatsvinden.

https://www.thesquaremile.nl