Weblijn
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heeft u apparatuur voor vaatdiagnostiek of neurofysiologie nodig?

Wilt u een systeem, zoals een detectiesysteem voor embolieën, aanschaffen voor de afdeling Vaatdiagnostiek in het ziekenhuis waar u werkzaam bent? Dan zijn de experts van Neuro Medical u graag van dienst. Dit bedrijf is gevestigd in Westervoort, maar levert de producten in heel Nederland. Zelfs klanten uit Duitsland zijn welkom om apparatuur te bestellen bij dit bedrijf. In Nederland kunt u ook gebruikmaken van bepaalde diensten, zoals instructie en scholing. Zo weet iedere medewerker van de afdeling hoe het nieuwe systeem werkt. Wel zo handig als u een apparaat aanschaft dat vele personen zullen gebruiken.

Bekijk de verschillende (modulaire) apparaten en bestel het systeem waar uw voorkeur naar uitgaat

Voor de werkzaamheden op het gebied van vaatdiagnostiek zijn er diverse systemen nodig. Zonder deze systemen mist een ziekenhuis namelijk belangrijke informatie. Soms is een apparaat toe aan vervanging of komt er een nieuw systeem op de markt. In zulke gevallen is Neuro Medical uit Westervoort uw vertrouwde partner voor ziekenhuisapparatuur. Er zijn (modulaire) systemen beschikbaar, die de medewerkers van dit gespecialiseerde bedrijf bij u op locatie leveren. Lees meer over ieder systeem op de website en in de digitale brochures die beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan en kom erachter wat de kosten zijn

Een van de medewerkers van Neuro Medical stelt graag een offerte voor u op. Zo weet u van tevoren precies wat de systemen voor vaatdiagnostiek, de andere producten en/of de diensten en onderhoudscontracten kosten. De contactgegevens van dit bedrijf vindt u eenvoudig op de website van dit bedrijf. Schroom vooral niet om vragen te stellen als u iets niet begrijpt of om te vragen naar meer informatie over een bepaald systeem. De specialisten denken graag met u mee en vertellen u met genoegen meer over de mogelijkheden van de apparaten. Wacht niet langer en bestel de benodigde systemen voor uw afdeling in het ziekenhuis.