post

Wat zijn Fiat bedrijfswagens?

Een fiat bedrijfswagen is een ruime bus die geschikt is voor allerlei verschillende taken. Wil je gemakkelijk door de stad rijden, hou je liever van een grote laadruimte of wil je gewoon een bus die het altijd goed doet. Dan is het verstandig om te kiezen tussen de fiat bedrijfswagens

Fiat heeft allerlei verschillende modellen op de markt gebracht. Van kleine modellen, zoals de Fiat Fiorino tot de grote luxere Fiat Ducato die beschikt over een erg grote laadruimte. Ben je benieuwd welke modellen Fiat in de aanbieding heeft? Lees dan deze blog.

 

Wat zijn de beste Fiat bedrijfswagens voor in de stad?

Als je in de stad woont heb je natuurlijk andere wensen en behoeftes als iemand die op het  platteland woont. Gelukkig heeft Fiat een groot aanbod in verschillende auto’s. Als je niet veel laadruimte nodig heb, kun je kiezen voor de Fiat Doblo. Dit model is sinds zijn introductie in het jaar 2000 de meest verkochte bestelauto van Fiat, en dat is niet zonder reden. Hieronder staan enkele specificaties van dit model.

–        Netto laadvermogen: 750 tot 1000 kg

–        Vermogen van de motor: 70 tot 135 pk

–        Inhoud van de laadruimte: 3,4 m2

Natuurlijk zijn er veel andere modellen die erg goed voor in de stad zijn, ben je benieuwd? Klik dan hier

 

Wat zijn de beste fiat bedrijfswagens voor buiten de stad?

Wil je liever een grotere bus, omdat je bijvoorbeeld wat meer gereedschap mee moet nemen. Dan is het een erg slimme keuze om voor de Fiat Ducato te gaan. Deze duurzame bestelbus is niet alleen erg mooi, maar het is ook nog een enorm efficiënt. Zo is de bus verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende afmetingen, 3 verschillende hoogtes en 4 verschillende lengtes. Genoeg keus dus, wereldwijd zijn er al ongeveer 2,5 miljoen modellen verkocht. Tegenwoordig heeft de fabrikant ook al elektrische Fiat bedrijfswagens.

Wat zijn Fiat bedrijfswagens?
post

Je eerste rijlessen bij rijschool Den Haag

Eindelijk is het zo ver! Je hebt de leeftijd bereikt dat je eindelijk aan rijlessen mag beginnen. Spannend! Hier heb je al jaren naar uitgekeken. Zelf achter het stuur kruipen en niet meer afhankelijk zijn van je ouders om je ergens naar toe te brengen. Lekker cruisen met je vrienden en geen zorgen hebben of de treinen wel rijden. Je hebt altijd een vervoermiddel naar huis. Maar voor het zo ver is, zul je eerst je rijbewijs moeten halen. En dus zul je op zoek moeten gaan naar een rijschool in Den Haag. Maar waar moet je op letten bij de keuze van een rijschool? Lees snel verder, want wij geven je een aantal tips

 

Vraag naar ervaringen van anderen

Veel jongeren maken hun keuze voor een rijschool op basis van de auto waarin ze les gaan krijgen. Natuurlijk begrijpen we dit, want hoe gaaf is het om in een grote luxe auto rond te rijden? Toch adviseren we je om je hier niet helemaal op blind te staren. Denk er aan dat een grote auto ook moeilijker te manoeuvreren is. Een kleine auto is gemakkelijk met parkeren en keren op de weg. Een aantal belangrijke handelingen die je tijdens je examen moet doen. Het belangrijkste is dat een rijschool goede reviews heeft. Lees daarom de reviews online en vraag waar je vrienden les hebben gehad. Dit zijn betrouwbare informatiebronnen.

  

Vraag een proefles aan bij rijschool Den Haag

Als je je oog hebt laten vallen op een rijschool, kan je een proefles aanvragen. Doe dit ook, want dan kan je kijken of het met de instructeur wel klikt. Dit is namelijk erg belangrijk, want jullie zij wel een tijd met elkaar onderweg. Je zult ongeveer 35 tot 40 uur samen in een auto doorbrengen en dan is het wel belangrijk dat jullie het goed met elkaar kunnen vinden. Dus neem contact op met de rijschool Den Haag en vraag een proefles aan. Succes!  

https://drivercompany.nl/
post

Iedereen zal ooit rijlessen gaan volgen

Rijlessen volgen is iets wat veel mensen in Nederland al hebben gedaan. Je ouders hebben hun rijbewijs als het goed is niet gekregen bij twee pakjes boter. Zij hebben vroeger namelijk rijlessen moeten volgen. Vervolgens hebben zij tijdens het rijexamen aan moeten tonen dat zij alle vaardigheden voor het besturen van een auto bezitten. Als erkenning hiervoor ontvang je dan uiteindelijk het rijbewijs. Van het rijbewijs maken je ouders en zelfs je opa en oma al vele jaren gebruik. Jij gaat dit waarschijnlijk dus ook doen. Maar wat is dan handig om op te letten voor en tijdens je rijlessen? Hier volgen nu een aantal tips die je zullen helpen om je doel “het rijbewijs” te halen.

Begin al eerder met je theorie

De eerste tip is meteen een hele handige. Voordat je namelijk begint met rijlessen kun je namelijk al beginnen met het leren van je theorie. Door de theoretische kennis al paraat te hebben zul je een voorsprong hebben op de meeste andere beginners. Je kent alle verkeersregels al en kunt jezelf dus beter focussen op de praktijk. Dit zal ervoor zorgen dat je minder stress hebt in de auto en dat je de praktische vaardigheden sneller onder de knie krijgt. Daarnaast kun je ook sneller op theorie-examen waardoor het mogelijk is om je rijbewijs sneller te halen. Dit bespaart jou veel geld. Rijlessen zijn namelijk niet goedkoop. Denk hier dus aan voor je begint met rijlessen bij rijschool waalwijk.

Neem elke week minimaal één rijles

Een tweede tip is ook een belangrijke tip. Door minimaal één keer per week rijlessen te volgen blijft de ervaring en kennis die je opdoet vers in je geheugen. Wanneer hier namelijk meer dan een week tussen zit is de kans groot dat je dingen vergeet. Bovendien wennen je hersenen eraan om elke achter het stuur te zitten. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer ontspannen aan een rijles bij rijschool waalwijk kan beginnen. Uiteindelijk zorgt dit er ook voor dat je meer kunt opnemen tijdens de rijles wat ervoor zorgt dat je weer leert en dus minder rijlessen hoeft te volgen.

https://rijschoolintilburg.nl/rijschool-waalwijk/
post

viaBOVAG Toyota RAV4

{{external image}}

Hij is robust met een sportieve uitstraling en valt eteen op, de Toyota RAV4. De auto werd voor het eerst in 1994 geproduceerd en deze eerste generatie ging tot het jaar 2000 mee. Ten onderging het een facelift.

 

De Toyota RAV4 is een zeer rijk uitgeruste en een zeer  complete auto

De Toyota RAV4 kreeg in 2009 opnieuw een facelift en werd op tal van verschillende punten veranderd en verbeterd vooral.  De aanpassingen waren met name cosmetisch van aard, De auto kreeg een andere bumper, andere lichtunits en standaard elektrisch inklapbare buitenspiegels.  Ook heeft de Toyota RAV4 een regen- en lichtsensor. Ook standaard is een GPS systeem met een harde schijf. De Toyota RAV4 is een complete SUV met veel ruimte in de auto en uitstekende rijkwaliteiten. Ben je op zoek naar een tweedehands Toyota RAV4?  Probeer dan een viaBovag Toyota RAV4 te kopen. Dan is het zeker dat je een betrouwbare want goed onderhouden auto koopt. En dat is iets wat je niet kunt zeggen van alle tweedehands auto’s.

Zoek je inspiratie, check dan eens het autoblog autodromen.nl

De Toyota RAV4 is nou typisch zo’n auto die onderwerp zou kunnen zijn op autoblog Autodromen.  Het zeer interessante autoblog zoekt altijd de krenten in de pap en brengt meer dan verhalen over de motorinhoud en cilinders. Het biedt achtergrondverhalen en vooral inspiratie, Zeker als je een andere auto zoekt, geeft het je inspiratie zodat je wel weet in welke hoek jij je nieuwe auto moet zoeken. Auto must haves, leuke weetjes en elektrisch rijden en veiligheid. Er komt van alles voorbij rondom het onderwerp auto’s en alles wat er mee te maken heeft. Een absolute aanrader dus. Autodromen. Voor wie verder kijkt dan alleen snelheid en kracht en die precies wil weten hoe het allemaal echt zit.

post

Redenen om een track and trace systeem te gebruiken

Wat zijn de redenen om het track and trace systeem te gebruiken? Je kan om diverse redenen het track and trace systeem gebruiken. Het wordt vooral gebruikt door werkgevers om verzuim tegen te gaan. Op een kantoor is het erg eenvoudig om te kijken of mensen aan het werk zijn. Als zij iets anders aan het doen zijn zal dat meteen opvallen. Dat is niet het geval als de werknemers onderweg zijn voor hun werk. Hierbij kun je denken aan koeriers, vrachtwagenchauffeurs en monteurs. Het is daardoor erg lastig om te zien of deze mensen echt aan het werk zijn. Gelukkig is daar het track and trace systeem op bedacht. Dit systeem wordt in elke vrachtwagen, auto of bestelbus geplaatst. Vervolgens kan de werkgever precies zien waar een bepaalde werknemer zich bevindt. Ook kan de snelheid van het voertuig in de gaten worden gehouden en de route kan bekeken worden. Je kan bijvoorbeeld zien of er een omweg is genomen. Mocht dat het geval zijn, dan kan je de werknemer daar op aanspreken. Tevens kun je zien of de werknemer zich aan de snelheidslimiet houdt. Ook dat is iets om met het track and trace systeem in de gaten te houden. Dankzij het track and trace systeem worden zulke incidenten voor een deel voorkomen. Sommige werknemers zullen zich netjes gedragen doordat ze weten dat ze in de gaten worden gehouden. Zij zullen braaf de route volgen en zich aan de snelheid houden. Toch zullen er altijd mensen zijn die ook met een track and trace systeem nog vreemde dingen doen. Het voordeel van een track and trace systeem is dat je bewijs hebt en dat je het gedrag in de toekomst kan voorkomen. Voor meer informatie over de voordelen van dit systeem kan je kijken op onze website of je kan contact opnemen.

Redenen om een track and trace systeem te gebruiken
post

Autoverkoop in de lift

De verkoop van nieuwe bedrijfswagens in de Europese Unie is in december op jaarbasis met dubbele cijfers gegroeid, hetgeen ook gold voor de verkoop in Nederland. In de Europese Unie steeg het gemiddelde verkoopvolume vorige maand ten opzichte van een jaar geleden met 10,4 procent naar 211.941 stuks. De verkoopgroei deed zich ook nu voor bij alle categorieën, namelijk bestelbussen, vrachtwagens en personenbussen.

In Nederland steeg de verkoop van nieuwe bedrijfsvoertuigen vorige maand met 10,0 procent tot 4.700 stuks. In heel 2016 steeg de registratie van het aantal nieuwe bedrijfswagens in de Europese Unie op jaarbasis met 11,9 procent naar ruim 2,3 miljoen stuks. In Nederland steeg de verkoop van nieuwe commerciële voertuigen vorig jaar met een vijfde.

Stel je voor: je hebt sinds een paar jaar een eigen bedrijf en je hebt niks te klagen. Je besluit uit te breiden door een mooie bestelwagen voor het bedrijf te kopen met bestikkering. Je bent natuurlijk op en top zuinig en probeert de auto zo nieuw mogelijk te houden. Je rijdt niet te hard en let goed op bij het inparkeren, want het is een grote bus. Je bent een ervaren bestuurder, maar toch ben je ergens bang dat je zomaar tegen een paaltje zit die je over het hoofd hebt gezien. Dit zou zomaar kunnen, een ongeluk zit immers in een klein hoekje, en meestal zijn de kosten voor de schade groter dan de aanschaf van een achteruitrijcamera.

Hierin kan een achteruitrijcamera set dus een oplossing bieden. Met een achteruitrijcamera heb je altijd zicht wat er achter je gebeurd en verklein je de kans op blikschade, dag én nacht. Vooral in drukke steden zijn hoge veiligheidsrisico’s aanwezig. Ook voor in de agrarische sector, hulpverlening, defensie en zelfs de scheepvaart zijn achteruitrijcamera’s geschikt. Dus, wat weerhoudt u nog? Ga een achteruitrijcamera kopen!

Autoverkoop in de lift
post

Autobedrijf Soest zoeken

Afgelopen week was ik opzoek naar een autobedrijf Soest. Ik wil namelijk graag een nieuwe auto kopen en er stonden op de website van autobedrijf Soest wel een aantal leuke autootjes op. Ik ben op de site van de Soester terecht gekomen door het zoeken naar occasions. Ik kwam eerst op autogarage’s terecht die specifiek over een merk gaan. Ik ben niet echt een moeilijke wat betreft auto’s en het maakt mij dus ook niet uit of ik in een Volkswagen rij of in een Chevrolet. Ik heb op de website gekeken naar de soorten auto’s die zij hebben staan en er stonden wat auto’s in die ik wel eens in het echt wilde bekijken. Ik ben dus samen met mijn vader gaan kijken bij de garage.

Bezoek aan autobedrijf Soest

Ik ben samen met mijn vader naar autobedrijf Soest gegaan en hebben daar een paar auto’s bekeken. Totdat er een vriendelijke medewerker op ons af kwam. We gingen met hem in gesprek en hij heeft ons een paar auto’s laten zien die aan mijn profiel voldeden. Ik was opzoek naar een middel grote auto, met niet meer dan 100.000 kilometer op de teller. Daarnaast had ik niet veel eisen. Zodoende heeft de medewerker mij geholpen en heb ik samen met mijn vader een aantal proefritten gemaakt in een paar auto’s die ik het leukst en mooiste vond. Bij autobedrijf Soest heb ik mijn beslissing gemaakt voor het kopen van een eigen auto.

Auto kopen

Door autobedrijf Soest heb ik een goede keuze kunnen maken voor een nieuwe auto. Ik heb na het maken van een proefrit een beslissing genomen om hem te kopen. De Soester zou hem binnen een week rijklaar maken en dan zou ik hem een week later op kunnen komen halen. En dat was die ook. Die zaterdag morgen heb ik mijn eerste auto opgehaald en ben er super blij mee!

Autobedrijf Soest zoeken
post

Rijles op maat bij rijschool in Utrecht

Rijschool in Utrecht werkt met individueel aan de cursist aangepaste lesmethoden.

Met behulp van een actief lesplan en route voorbereiding, brengen wij onze cursisten naar het niveau van een zelfstandige en besluitvaardige bestuurder.

Dit verhoogt de slagingskans enorm! Onze doelstelling is dat onze cursisten de 1e keer slagen en vele honderden euro’s besparen! We bieden zowel losse lessen als les pakketten. Elke les duurt bij ons 90 min. zodat de tijd effectief gebruikt kan worden om naar een bepaald oefengebied te rijden waardoor je meer kans krijgt om in alle rust te oefenen. Bij onze autorijles pakketten zit standaard: een eigen verklaring – en het praktijkexamen –bij sommige pakketten zit er zelfs een gratis her examen. Autorijschool Utrecht regelt alles voor je, je hoeft je alleen maar te focussen op het leren van de theorie en uiteraard de praktijk.

Ben je al in het bezit van een rijbewijs, maar heb je al een tijd niet achter het stuur gezeten of op je motorfiets of ben je onzeker over je rij-kwaliteiten dan hebben wij ook een opfris cursus/trainingen, met als doel om de praktische kennis snel weer op peil te brengen.

De lessen worden gegeven in jouw tempo en de nadruk zal liggen op de onderdelen die jij graag wilt oefenen.

Het is tegenwoordig als nieuwe cursist niet gemakkelijk om de juiste rijschool te vinden. Door het ruime aanbod is er een enorm kwaliteits verschil ontstaan.

Ons advies luidt hier zeker rekening mee te houden bij het maken van uw rijschool keuze

Wil je direct beginnen met het volgen van je rijlessen Utrecht of omgeving? Vraag dan nu een gratis proefles aan. wanneer je na het volgen van de proefles een lespakket bij ons afneemt is de proefles helemaal gratis!

Wij geloven en beloven dat rijschool Utrecht  de juiste keuze is. dus bel ons voor jou proef les 030:8080317 of kijk op de site voor meer informatie www.rijschool-troy.nl

Rijles op maat bij rijschool in Utrecht