Weblijn
Image default
Rechten

Dé letselschade jurist in Veenendaal

Deskundige jurist bij letselschade Veenendaal

Letsel opgelopen in het verkeer of op het werk in Veenendaal? Dan staan de letselschade juristen van Schallenberg Letselschade voor u klaar! Met veel ervaring in letselschadezaken staan wij slachtoffers bij die letsel hebben opgelopen op welke manier dan ook. U als slachtoffer heeft recht op een schadevergoeding als het duidelijk is dat u schade heeft opgelopen door het handelen van een ander individu. Dit kan een verkeersongeval zijn, een bedrijfsongeval, andere fysieke schade en zelfs mentale schade. Ook een medische fout behoort tot een van de zwaardere letselschade die iemand kan oplopen. Wel zijn dit soort zaken heel complex en duren ze erg lang. In de meeste gevallen is er een letselschadeadvocaat nodig om de juiste procedures in gang te zetten bij de rechtbank. Bij Schallenberg Letselschade adviseren wij om altijd zo snel mogelijk een jurist in handen te nemen, dan kunnen wij uw belangen namelijk beter en sneller verdedigen.

De kosten voor rechtsbijstand door letselschade jurist in Veenendaal

Het goede nieuws is dat we in de meeste gevallen ongevallen vrij snel kunnen vaststellen. Als slachtoffer van een ongeluk kunt u zich direct onze letselschade jurist in Veenendaal bijstaan. Bijna altijd is dit ook nog eens kosteloos! Dat komt omdat, wanneer duidelijk is wie verantwoordelijk is voor het ongeluk, de kosten voor herstel, schade én de kosten voor een letselschade jurist vallen onder de letselschadevergoeding. U als slachtoffer hoeft dus niets te betalen! Wilt u hier graag meer informatie over? Neem dan contact met ons via Whatsapp, e-mail of telefoon 053-8900945.

Specialismen en/of situaties waar u ons voor kunt inschakelen

Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende situaties en expertises waarvoor u het team van Schallenberg Letselschade kunt inschakelen!

Zorgen voor aantoonbaar bewijs of getuigen

De best mogelijke manier om de aansprakelijkheid vast te stellen bij een arbeidsongeval of verkeersongeluk is het hebben van meerdere getuigen die kunnen bevestigen wat is er gebeurd en wie de verantwoordelijke was van het ongeval. Maar er zijn ook andere manieren om te bewijzen hoe een arbeidsongeval bijvoorbeeld heeft kunnen plaatsvinden. Zo kan een bedrijfsarts aantonen dat een medewerker leidt aan burn-out en daardoor arbeidsongeschikt is geraakt. Als juristen hebben we goed contact met deze externe professionals zodat we een goed rapport kunnen weerleggen bij de verzekeraar om tot de juiste schadevergoeding te komen.

Burn-out opgelopen?

Een veelvoorkomend arbeidsletsel is burn-out. Fysieke schade of ongeval is namelijk niet de enige reden dat een medewerker niet kan werken. Een burn-out ontstaat vaak als gevolg van oplopende stress. De werkgever dient zorg te dragen voor de medewerker. Als aantoonbaar blijkt dat teveel stress op werk heeft geleid tot een burn-out, kunnen wij als letselschade jurist kosten verhalen op de werkgever. Wel belangrijk om te weten is dat werkgever alleen aansprakelijk is voor de burn-out op het moment dat er niet aan de arbeidsvoorwaarden is voldaan.

Gratis QUICKSCAN bij Schallenberg Letselschade

Wilt u graag snel antwoord of uw zaak in aanmerking komt voor vergoeding? Doe dan de gratis QUICKSCAN op onze website en krijg direct antwoord van onze letselschadespecialist.

https://schallenberg-letselschade.nl/