Weblijn
Image default
Woning en Tuin

Een houten vloer? Waarom niet!

Gaat u verhuizen? Of ligt er nu een versleten tapijt in uw huis? Dan is het logisch dat u deze wilt vervangen. Heeft u wel eens gedacht aan echt hout? Hout leeft door zijn warme uitstraling en er zijn oneindig veel mogelijkheden! Wilt u vloerverwarming? Ook dit is zelfs mogelijk bij een houten vloer terwijl veel mensen denken dat dit niet kan, kan dit toch echt! In dit artikel vertellen wij u alles over de unieke kenmerken van een houten vloer!

Een houten vloer is niet gelijk duur bij Bax Houthandel!

Misschien heeft u wel eens online gezocht naar leveranciers van houten vloeren, dan heeft u vast wel ontdekt dat de prijzen van houten vloeren werkelijk alle kanten op kunnen gaan. Misschien bent u zelf al langs geweest bij een aantal leveranciers en bent u geschrokken van de uiteindelijke prijs van een houten vloer. Bij Bax Houthandel schrikt u niet van de prijzen, u koopt uw houten vloer bij ons direct uit de fabriek. Omdat er dus geen tussenhandel is profiteert u en uw portemonnee daarvan! Een showroom van Bax Houthandel is altijd bij u in de buurt, want wij hebben vestigingen in Barneveld, Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Als u langskomt in één van onze showrooms ziet u pas de honderden soorten hout waar u uit kunt kiezen. Onze medewerkers weten uiteraard alles van hout en zij nemen rustig de tijd – onder het genot van een bakje koffie- om alles met u door te spreken!

Zo lang mogelijk plezier van uw houten vloer!

Als u een mooie houten vloer heeft uitgekozen sturen wij u natuurlijk niet naar huis met een auto vol met hout. Onze vakmensen leggen uw houten vloer op een zeer professionele manier, omdat het plezier dat u gaat hebben van uw nieuwe vloer, afhangt van hoe de vloer is gelegd. Elke medewerker heeft een interne opleiding gevolgd die twee jaar duurt. Tijdens deze opleiding loopt de leerlinglegger mee met een hoofdlegger. En na deze twee jaar mag hij zelf opstap!

Wilt u voordat u onze showroom komt bezoeken liever eerst een offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in op onze website en u ontvangt maar liefst binnen één werkdag een offerte van ons!

Wil je een houten vloeren kopen? Klik hier voor de website van Bax Houthandel.

Een houten vloer? Waarom niet!