Weblijn
Image default
Bedrijven

Nieuwe LED verlichting werkplaats om te besparen op de energienota!

Een structureel lagere rekening van uw energieleverancier. Investeren in milieuvriendelijke ledlampen, daar een overheidssubsidie voor krijgen en het overige besteedde geld binnen een paar jaar weer terugverdienen. Een handig ‘mannetje’ dat de door u uitgekozen lampen tegen scherpe prijzen inkoopt bij een erkende fabrikant én de leds vervolgens professioneel monteert. Dit en meer krijgt u als u zaken doet met Led Design Holland.

LDH is al jaren actief in de led-branche. Deze lichtexpert is gespecialiseerd in LED verlichting bedrijfshal, kantoor, winkel en showroom. Het bedrijf werkt ook nauw samen met Verenigingen van Eigenaren om de gezamenlijke ruimtes – in ieder geval qua licht – pico bello op orde te hebben. Als u benieuwd bent welke ondernemers de afgelopen jaren Led Design Holland hebben ingeschakeld, kunt u een kijkje nemen bij ‘Projecten’ op www.leddesignholland.nl. Bent u geïnteresseerd in de techniek achter led en de laatste weetjes in led-land? Op de site vindt u de rubriek ‘Kennisbank’, die wij u van harte aanbevelen.

Volgens de Arbowet in ons land is het verplicht dat in werkomgevingen de juiste verlichting hangt. Op die manier is het zicht goed en wordt de kans op ongelukken kleiner. Goede lampen zorgen ook voor een laag ziekteverzuim. Mensen voelen zich prettig in aangenaam licht. Lichttrilling, te fel of te weinig licht daarentegen zorgen voor vermoeidheid en irritatie. De Arbowet maakt geen uitzondering wat werkterreinen betreft. Iedere bedrijfseigenaar moet voor goede, passende verlichting zorgen. Als het mogelijk is, moet in een werkruimte daglicht binnenvallen en dat wordt aangevuld met kunstmatig licht. Lampen moeten veilig opgehangen worden en geen brandgevaar opleveren. Noodverlichting moet voldoen aan de in Europa geldende normen en regels en die zijn behoorlijk strikt. Zo moeten de noodlampen verplicht ieder jaar gecontroleerd worden. Het gaat dan zowel om de armaturen als om de lichtbronnen en de batterijen. Is er iets niet in orde, dan volgen onmiddellijk onderhoudswerkzaamheden. Wilt u meer weten over de wet- en regelgeving op het gebied van verlichting? Op arboportaal.nl vindt u het betreffende artikel 6.3 van het Arbobesluit.

https://www.leddesignholland.nl