post

Thuis voelen met onze makelaar in Losser!

Thuis in Losser!

Huis kopen, verkopen of zelfs verhuren? Wat de keuze ook mag zijn, u kunt altijd contact opnemen met Marcel Kon makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling of een adviesgesprek. Plan een kennismakingsgesprek in via onze website, en dan plannen we zo snel mogelijk een gesprek in digitaal via beeldbellen of natuurlijk op locatie.

Marcel Kon makelaardij is een lokale makelaarskantoor uit Enschede met medewerkers uit heel Twente. Zodoende kennen we de regio uit onze broekzak en zijn goed op de hoogte van de woningmarkt in en nabij Enschede. Zo ook in Losser in Oldenzaal waar we regelmatig woningen verkopen voor onze cliënten. Wilt u ook profiteren van onze service en kwaliteit? Of bent u van plan een huis te kopen in Loser? Dan zijn wij de aangewezen partij.

Leuke woning gezien? Bel direct!

We snappen het heel goed in deze turbulente woningmarkt. U ziet een woning die u mooi vindt en reageert via de mail en enkel dagen later krijgt u reactie dat de woning al verkocht is. Daarom dringen wij erop aan dat u direct belt zodra u een leuke woning heeft gezien. Want dan plannen we direct een afspraak in onze agenda zodat u ook direct duidelijkheid heeft. Weet u nog niet wat u precieze woonwensen zijn? Ook daarin zullen we u begeleiden en samen met u op zoek gaan naar de ideale woning. U kunt ook via onze website inschrijven als een woningzoekende. Dan houden we u direct op de hoogte van ons nieuwste woningaanbod en bent u op de eerste op de hoogte!

Meerwaarde van een NVM makelaar

De makelaars van Marcel Kon zijn aangesloten bij het NVM en dat betekent een stuk zekerheid, kwaliteit en hoog kennisniveau doordat onze makelaars periodiek getoetst worden en dus altijd op hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Als gecertificeerd NVM makelaar met meer dan 15 jaar ervaring zodat we u deskundig van dienst kunnen zien.

Een NVM makelaar levert u geld op!

Marcel Kon hanteert marktconforme tarieven voor koop, verkoop en bemiddeling. Deze investering verdient u echter snel terug omdat wij de optimale en meest gunstige aankoopprijs of verkoopprijs kunnen onderhandelen zodat u uiteindelijk er méér aan overhoudt. Onze expertise en gemak onder één dak!

Ook betekent een NVM keurmerk dat u zaken doet met een betrouwbare partij, aangezien het de grootste branchevereniging is in Nederland op het gebied van makelaardij. Koop je een woning dan weet je dat alles is goed geregeld wordt en dat onderstaande onderwerpen altijd aan de orde zijn:

 • Al onze NVM-makelaars hebben een afgeronde makelaarsopleiding en voldoen aan de jaarlijkse educatieplicht.
 • Wij zijn deskundig in de lokale markt en houden ons goed op de hoogte met betrekking tot alle aspecten voor koop, huur en wet- en regelgeving
 • Wij hebben toegang tot een groot netwerk en uitgebreide NVM database zodat we als eerste op de hoogte zijn
 • Wij zijn in het bezit van een NWWI taxatie service en kunnen zodoende gevalideerde taxatierapporten opmaken die door alle geldverstrekkers
 • Tot slot zijn we gehouden om ons te houden aan de erecode en zijn we verplicht ons te houden aan specifieke gedragsregels

Plan een kennismaking met onze makelaar nabij Losser

Genoeg over ons en wat we voor jou kunnen betekenen. Het is tijd voor actie! Jij wilt vast heel graag een huis kopen in Losser, of verhuizen naar Losser omdat je het zo mooi vindt. Of wellicht zoek je een verkoopmakelaar om je huis tegen de beste prijs te verkopen. Onze makelaar nabij Losser verwelkomt u graag aan de haaskbergerstraat in Enschede waar de deur altijd open staan om eens kennis te maken met ons team. De koffie staat altijd klaar!

https://www.marcel-kon.nl/
post

Wanneer voorzetramen toepassen?

Wat zijn voorzetramen eigenlijk?

Zoals het woord al doet vermoeden zijn voorzetramen complete ramen die aan de buitenkant, dus voor de originele ruiten, geplaatst worden. Het is dan niet nodig om de originele ruiten en kozijnen aan te passen. Het hoofddoel van voorzetramen is om de isolatie te verbeteren. Ze staan bekend als een budgetvriendelijk alternatief voor dubbel of driedubbel glas. Zeker in oudere panden bestaan de ramen vaak nog uit enkel glas. De isolatie van enkel glas is erg slecht. Dat betekent dat het pand veel warmte verliest door de ramen. Zeker met het ook op het milieu, is dit geen goede zaak. Met enkele ramen verspillen we veel energie. Naast de negatieve aspecten voor het milieu, dient al die verspilde energie natuurlijk ook betaald te worden. Slechte isolatie is derhalve ook vanuit budgettair oogpunt bepaald geen voordeel.

 

De voordelen

Het grootste voordeel van voorzetramen, is dat de isolatie direct verbetert. Hierdoor daalt het energieverbruik sterk. Een lager energieverbruik is goed voor het milieu en de portemonnee. Een ander voordeel is dat dat de mooie originele aspecten van een pand niet of minimaal beïnvloed worden. Bijvoorbeeld glas in lood ramen kunnen gewoon blijven zitten. Zo blijft het aanzicht van het pand zo origineel mogelijk. Ook in de aanschaf en montage zit een belangrijk voordeel. Voorzetramen hebben een vriendelijker prijskaartje vergeleken met het compleet vervangen van de originele ramen en kozijnen. Afhankelijk van de benodigde isolatie verbetering, kunt u kiezen voor enkel of dubbel glas.

 

De voorzetramen installeren

Het is verstandig om de installatie aan een professionele partij over te laten. Als de voorzetramen niet kundig en volgens de voorschriften gemonteerd worden, zal het effect op de isolatie een stuk slechter zijn dan wanneer alles tip-top gebeurt. Het installatie proces bestaat uit drie belangrijke stappen: het uitlijnen van de ruiten, het aanbrengen van de ventilatie en tot slot het vastzetten. Uitlijning is belangrijk om het aanzicht zo minimaal mogelijk te beïnvloeden. Ventilatie is essentieel om condens te voorkomen. Bij het vastzetten is het aan te raden om scharnieren te overwegen. Met scharnieren kunt u gemakkelijk tussen de ruiten schoonmaken.

 

post

Witgoed reparatie Bergen op Zoom

Op zoek naar witgoed reparatie Bergen op Zoom? Wij zijn hier om u te ondersteunen als er iets misgaat en begrijpen dat uw wasmachine essentieel is om uw kleding schoon te houden.

We waarderen het ongemak wanneer een witgoed apparaat stopt met werken zoals het hoort. Daarom zijn we er om uw apparaat te repareren in Bergen op Zoom en omgeving met een netwerk van gecertificeerde witgoed monteurs die alleen originele onderdelen gebruiken die door officiële fabrikanten zijn geleverd en worden ondersteund met een garantie van 12 maanden.

 • Wasmachine reparatie

 • Koelkast reparatie

 • Vaatwasser reparatie

 • Droger reparatie

 • Erkende monteurs

U kunt schade voorkomen en optimale wasresultaten garanderen door regelmatig onderhoud aan uw wasmachine uit te voeren.

Hier zijn 6 tips voor uw wasmachine:

 1. Overbelast uw machine niet. Dit verhoogt slijtage en kan leiden tot overmatig geluid en trillingen. De wasresultaten worden aanzienlijk verbeterd wanneer de kleding kan bewegen. Raadpleeg de richtlijnen van uw fabrikant over het aanbevolen gewicht voor de specifieke programma’s en stoffen.

 1. Sla de deur niet dicht. Dit kan leiden tot kapotte deursloten die door een monteur moeten worden vervangen.

 1. Zorg ervoor dat uw wasmachine op een stevig en horizontaal platform staat. De machine kan tijdens het programma bewegen met mogelijk beschadiging van de omringende kasten en vloeren.

 1. Volg de aanbevolen dosering richtlijnen voor het wassen. Teveel wasmiddel kan leiden tot slechte wasresultaten.

 1. Houd uw wasmachine schoon.

 1. We raden aan om een ​​reguliere onderhoudswasbeurt uit te voeren: een keer per maand een lege wasbeurt op de hoogste temperatuurinstelling uitvoeren.

We bieden services om u te helpen wanneer dingen niet volgens plan verlopen. We hebben jarenlange ervaring en begrijpen wat er nodig is om uw essentiële witgoed apparaten optimaal te laten presteren.

Met volledig getrainde, door de fabrikant goedgekeurde monteurs, bieden wij snelle en efficiënte diensten om ervoor te zorgen dat u nooit zonder hulp bent.

Bel nu om een ​​witgoed reparatie afspraak in Bergen op Zoom en omgeving te maken.

 

Witgoed reparatie Bergen op Zoom
post

Goede allround slotenmaker Den Haag

Bij een allround slotenmaker Den Haag kun je terecht voor verschillende diensten. Deze slotenmakers bieden namelijk alle diensten aan en kunnen alle diensten ook met expertise uitvoeren.

Slotenservice

De gewone diensten van een slotenmaker Den Haag zin natuurlijk het plaatsen van sloten. De slotenservice is de dienstverlening waar het plaatsen, vervangen en repareren van sloten onder valt. Een allround slotenmaker kan deze diensten natuurlijk ook uitvoeren.

Buitendienst

Dan is er nog de buitendienst waarbij de slotenmaker naar de klant toe gaat. Onder deze dienst vallen buitensluiting en inbraakschade herstellen. Als er iemand buitengesloten is kan die de buitendienst bellen of wanneer er inbraakschade is ontstaan.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is een dienstverlening waar weinig mensen van af weten. Een allround slotenmaker Den Haag kan namelijk ook gewoon inbraakbeveiliging installeren en hier advies over geven. Ze zijn dan ook experts op het gebied van woningbeveiliging en kunnen woningen tegen scherpe prijzen beveiligen. Hiervoor hebben ze ook de politiekeurmerk veilig wonen.

In de winkel

In de winkel bij de allround slotenmaker Den Haag kun je sloten kopen en sloten laten repareren. Je kunt in de winkel ook sleutels bij laten maken. Ook is het mogelijk om vrijblijvend advies of een offerte aan te vragen.

jv-slotenservice.nl/

slotenmakerdenhaag.nl/

post

Boulimiebehandeling

Hoe Werkt Cognitieve Gedragstherapie Voor Boulimiebehandeling?

Boulimie is een eetstoornis die veel mensen over de hele wereld beïnvloed. Een persoon die last heeft van boulimie zal veel voedsel eten en zal dat dan in de meeste gevallen terug overgeven in een cyclus die vaak “vreten en zuiveren” wordt genoemd. Over het algemeen gaat vreten vaak over het eten van veel voedsel (veel meer dan als normaal gezien wordt) in een discrete of gemeten en vaak korte tijdsperiode.
Vandaag zijn er verschillende methoden bekend om deze stoornis te behandelen. De meeste mensen worden door dokters en psychologen behandeld op een poliklinische wijze zonder in een ziekenhuis te hoeven verblijven indien er geen serieuze fysieke medische staat naar boven komt. De laatste jaren is Cognitieve Gedragstherapie naar boven gekomen als één van de populairste behandelingsmodellen van Boulimia Nervosa.

Cognitieve Gedragstherapie, ook bekend als CG, is een psychotherapeutische aanpak die zich vooral richt op het defecte denkproces. Het is één van de behandelingsprocedures die de patiënt aandacht laat schenken aan de storingen in de gedachtegang wat zowel psychologische als fysische nood met zich meebrengt.

CG gebruikt psychologische aanpakken die gebaseerd zijn op wetenschappelijke, klinisch bewezen onderzoek. Het is voortgekomen uit één van de beste recente behandelingsopties en bewezen om efficiënt te zijn voor problemen geassocieerd met verschillende eetstoornissen. Deze therapie start met een beoordelingsprocedure die gebruikt maakt van diagnostische testen en een half-gestructureerd interview. In de behandelingsfase heeft de klant een geïndividualiseerd programma speciaal aan hen aangepast.

Voor elke persoon die aan Boulimie leidt, is het begrijpen van de relaties tussen gedachten, emoties en acties extreem belangrijk. Dit komt omdat eens deze relaties begrepen zijn, kan de patiënt ze herkennen en goed reageren op de negatieve gedachten en gevoelens die hiervoor naar abnormale eetgewoontes leden met positievere gedachten die naar een gezonde levensstijl leiden.

Het eerste en belangrijkste deel van deze behandeling doelt op symptomatische hulp voor die specifieke persoon door gebruik te maken van Gedragstechnieken. Het tweede deel van de behandeling geeft de klanten uitleg over de relaties tussen de gedachten, gevoelens en het gedrag. Dit is erg belangrijk en speelt een vitale rol in het behandelen van Boulimie.

Als klanten de negatieve gedachten leren herkennen en categoriseren, kunnen ze die gedachten herkennen en vervangen met meer uitgebalanceerde alternatieven. Voor een individu, is het belangrijk om één of andere soort relaxatie of “ontstress” strategie te hebben en met CG is die binnen handbereik. Cognitieve Gedragstherapie is klinisch bewezen als een efficiënte behandeling voor Boulimia Nervosa

Psychologen dienstverlening Eindhoven

Boulimiebehandeling
post

Idee voor een huwelijkscadeau

Ik verkoop huwelijkscadeau’s en niet een saai huwelijkscadeau maar echt hele leuke al zeg ik het zelf. Ik werk namelijk bij jilster.nl. Dit is een site waar je magazine’s of glossy’s kunt maken. Je kunt kiezen uit van alles. Je kunt het blad helemaal samenstellen aangezien je zelf kan aangeven hoeveel tekst je wilt en waar je dit neer wilt zetten. Ook kun je kiezen uit allerlei kleuren en foto’s. Ik vind het zelf ook helemaal leuk want je kan ook ons om hulp vragen en dan kan ik met mijn creativiteit helemaal los gaan. Ik denk dat het komt omdat ik echt gek ben op bruiloften. Ik vind dat gewoon zo leuk en zo gezellig. Nu help ik mensen indirect met een leuk cadeau voor een hele mooie dag.

Jilster

Zoals ik al zei werk ik bij Jilster. Jilster maakt magazines voor eigenlijk wel van alles, je kunt het geven als iemand bijvoorbeeld 50 geworden is maar ook een bedrijfsmagazine. Zo kun je iemand als afscheidscadeau een magazine geven met alle leuke dingen die hij of zij heeft meegemaakt tijdens haar periode op het werk. Ook is ons bedrijf handig voor scholen, zo kun je bij ons terecht voor een jaarboek maar ook voor een bepaald verslag. Ook kun je als bruidspaar zelf de uitnodigingen versturen via jilster en dan in de vorm van een glossy of magazine. Maar het leukste vind ik nog wel dat je het geeft als origineel huwelijkscadeau. Het is toch leuk als het bruidspaar het cadeau open maakt en dan in een keer zichzelf op de cover van een magazine zien staan. Mij lijkt het heel leuk om te krijgen en de mensen aan wie ik het gegeven had vonden het ook super leuk. Het is weer eens een keer wat anders dan spullen voor de uitzet of een envelopje. Als je op zoek bent naar een origineel cadeau dan moet je echt eens kijken om jilster.nl

 

Idee voor een huwelijkscadeau
post

Rondreis Israël

Aankomende zomer ga ik met een paar vrienden naar israël. Het is een jongerenreis en wij zijn met z’n 3en. Verder zullen er nog ongeveer 9 andere jongeren deelnemen aan deze rondreis Israël . Normaal als je aan een jongerenreis denk dat denk je aan Chersonissos, Star Beach of El Arenal om te gaan feesten, jezelf lekker laveloos te zuipen en alleen maar op bed liggen en s avonds weer je nest uit en weer laveloos worden. Dit leek ons niks en we wouden een vakantie die iets serieuzer was dan dit. Tuurlijk het is niet zo dat wij nooit een biertje drinken, best wel vaak doen we dat eigenlijk wel maar om nou 10 dagen lang ergens laveloos rond te lopen lijkt ons gewoon niks.

 

Israël

We dachten een hele tijd na over wat we dan gingen doen. Het liefst gingen we natuurlijk ver weg naar Mexico of Australië maar dit budget hadden we helaas niet. Dus gingen we kijken wat ons nou nog meer interessant leek. We zijn allemaal wel aardig vrij opgevoed maar wel met een christelijke basis. Omdat we de verhalen uit de Bijbel mooi vinden en eigenlijk ook wel benieuwd zijn hoe het allemaal zit en hoe het er daar in Israël er nu uitziet dachten wij we gaan naar Israël. We wilden wel een rondreis Israël zodat we zoveel mogelijk konden zien van het hele land.

 

israelidoedreizen.nl

We gingen dus op zoek naar een bedrijf waar we een rondreis israël konden boeken. We hadden er meteen veel zin in. We vonden wel sommige bedrijven maar dat was een gewone rondreis en daar vertelde ze niks over het geloof. Toen kwamen we terecht bij israelidoedreizen.nl. Dit is een organisatie die reizen organiseert ook voor jongeren. Ze nemen je mee naar de mooiste plekken van Israël en vertellen je dan over het geloof of wat er gebeurd is.

 

Rondreis Israël
post

Bellen

Telefonie en de achterliggende telefonie vliegt vooruit. Waar het toen ik nog een klein jochie was al bijzonder was dat je een draadloze telefoon in huis had, hebben we er nu allemaal een op zak met een touchscreen. Ook is de gemiddelde kracht van een telefoon tegenwoordig bijna gelijk aan een fatsoenlijke computer. Iedereen heeft tegenwoordig een vaste verbinding met internet. Maar toch is en blijft het zo dat we nog steeds op een haast traditionele manier bellen, zijn er geen alternatieven, verbeteringen of ontwikkelingen die ook dit aspect van de telefoon om laten slaan?

Ik hoor iedereen al denken 4G dat bestaat toch al jaren en daar maak ik toch al lang gebruik van? Ja dat klopt inmiddels is een groot deel van de Nederlanders verbonden met het 4G netwerk. Echter om te bellen schakelt de telefoon terug naar een van de 2G netwerken. Het nieuwe bellen veroorzaakt een hogere kwaliteit en een lagere wachttijd. Daarnaast komen een hoop extra opties beschikbaar die het bellen allemaal een nieuwe dimensie geven. Zo wordt het mogelijk om te bellen met een onderwerp. Ook blijft het downloaden van zware bestanden mogelijk terwijl je aan het bellen bent en ondersteund de dienst VoLTE ook het direct schakelen tussen video en audio bellen. De kwaliteit zal met grote sprongen vooruit gaan en zorgen voor een ware revolutie in telefoonland.

Ben jij een echte ondernemer? Ben je altijd druk met de zaak bezig en probeer je dit ook op andere mensen over te brengen? Dan kan het best wel eens gebeuren dat jij of jouw collega’s in een vergadering zitten of achter het stuur zitten. Dan kan de telefoon natuurlijk niet opgenomen worden. Er bestaat gelukkig een antwoordservice die de telefoonopname voor jou regelt. Zo weet je zeker dat je geen omzet misloopt. Het zal maar net een geïnteresseerde klant zijn of juist een klant met een prangende vraag die hierdoor ontevreden wordt. Allemaal mogelijkheden die we liever niet meemaken dus.

Bellen
post

verkeersregelaar

agvs verkeersregelaar is jong, dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van volledig bevoegde verkeersregelaars. Onze bedrijf bestaat sinds 2010 en we hebben al veel tevreden klanten.
Verkeersregelaars worden ingezet tijdens wegwerkzaamheden, calamiteiten, evenementen, optochten, wegomleidingen en noem maar op.

Wij werken landelijk vanuit Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant en Gelderland
Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen de week bereikbaar en inzetbaar.

Onze Team bestaat uit uitsluitend landelijk bevoegde verkeersregelaars, welke op een verantwoorde, vriendelijke manier het verkeer in goede banen leid.

Onze verkeersregelaars worden met de juiste training en hierna opvolgende officiële cursus voorbereid op het drukke verkeer. Zodat zij hierna landelijk bevoegd zijn om het verkeer te regelen. agvs verkeersregelaar levert verkeersregelaars door heel Nederland tegen gunstige tarieven inclusief alle toeslagen en reiskosten. Dus nooit een verrassing achteraf

verkeersregelaar